Túlélők!

Figyelem a képeken erőszakos támadások túlélői lesznek láthatók cenzúra nélkül! Ez egyes olvasókat felzaklathat!

A Kalah Systemet a Dél-afrikai Köztársaságban fejlesztették ki. A térségre brutális erőszakos cselekmények jellemzők. Amit viszont MINDENKI ÉRTSEN MEG, egy támadás bárhol is történik az UGYAN OLYAN KŐ KEMÉNY! Az mindegy hogy Budapesten vagy Johanessburgban ér egy késelés. Hidd el az élmény ugyan az lesz! Komoly edzéssel és egy adag Isteni segédlettel ezek az emberek túlélték a támadásokat! Hogy tiszta legyen mindenkinek egy kemény és durva támadásban meg fogsz sérülni akármilyen jó is legyél! Ezek igaz történetek igazi hús-vér emberekkel akik élet-halál harcot vívtak.
1

Az első képen Nanna Viviers látható. Nanna és párja éjjel arra kelt fel hogy egy 6 fős felfegyverkezett banda állja körül az ágyukat. Hiába kérlelte őket hogy ne bántsák a csoport kegyetlenül összeverte a fiatal párt. Ezután a férfit megkötözték és arra akarták kényszeríteni hogy végignézze ahogy Nannát megerőszakolják. Nanna itt már tudta hogy harcolnia kell az életéért. Nanna-nak a küzdelem során sikerült megnyomnia a pánik gombot a lakásban. A riasztó hangjára a rablók pedig elmenekültek…

Nanna azóta már Kalah instruktor lett és nőket oktat! Tiszteletbeli rangja pedig a Túlélés Nagykövete!

Az eredeti cikk Dél-afrikai nyelven (fordítás hamarosan, de automatikus fordítást tudtok csinálni a böngészővel):Cikk

2

A második képen lévő urat hátulról szúrták meg, aki a Kalah Systemben tanult technikával fedésben megfordult és kontrollálta a késes kart majd a földre vitte a támadóját aki nem tudta többször megszúrni!

A harmadik képen látható Kalah tanuló a barátnőjével kirándult a hegyekben mikor a semmiből 2 támadó ugrott elő bozótvágó késsel és arra kényszerítették hogy adják át a fényképező gépüket. De ahogy átnyújtották a gépet támadók nekik estek! Hősünk meg tudta védeni magát és a barátnőjét is!

4

Az negyedik képen (cikk fotó) a legendás Chris Herbs Kalah instruktor látható akit otthonában támadtak meg miközben felesége és a fia is vele volt! Az éjszaka közepén…

Cikk részlet:

„Chris Herbst-et, Elardus Park (Pretoria, Dél-Afrika), arcon lőtték, kilenc szúrással megsebesítették és 2 liter vért veszített, amikor 2 fegyveres férfi megtámadta őt tavaly októberben. Elmondása szerint az egyetlen ok, ami miatt túlélte a borzasztó megpróbáltatást, az annak a közelharc oktatásnak (Kalah System-nek) köszönhető, melyet majdnem 2 éve tanult a Golnai Specialis Security-nél.

Interjú Chris-sel a történtekről. Az interjút a Kalah kifejlesztője Idan Abolnik készítette (angol nyelven felirat hamarosan).