Mi az a Kalah System?

Az egyetlen ellenállás alapú önvédelmi rendszer. 100% logikus, tanulható elemekből álló önvédelmi rendszer, amelyet hölgyek, urak és gyermekek egyaránt elsajátíthatnak. Röviden és tömören: a legreálisabb önvédelmi rendszer.

 

Miért hatékonyak az edzéseink?

Az edzéseken tanult technikákat mindig leteszteljük rajtad, a lehető legjobban imitálva egy éles helyzetet. Kíméletlenek vagyunk. Nem az a célunk, hogy legyőzhetetlennek érezd magad, hanem az, hogy a lehető legreálisabb képet kapd és egy valóban alkalmazható önvédelmi rendszert sajátíts el.

 

Minden edzés végén keményen bepróbálunk téged, hogy alkalmazni tudd a tanultakat.

 

40 felett nem könnyű a választás. Éppen ezért, mi indítottunk egy kimondottan neked szóló hétvégi csoportot, ahol kiszakadhatsz a mindennapi pörgésből és másfél órát saját magadra fordíthatsz.

Miért minket válassz?

Az edzéseken megtanulhatod hogyan növeld a saját és ezáltal a szeretteid túlélési esélyeit. Megtanulhatod, hogyan ne sérülj meg súlyosan vagy akár halálosan egy olyan önvédelmi szituációban, amit lett volna esélyed ép bőrrel megúszni.

Logikus

Nem kell megjegyezhetetlen, túlbonyolított fogásokat tanulnod.

Laza oktatók

Minden oktatónk laza, jó fej és emberi. Egy célon dolgozunk: hogy fejlődj.

Hol és mikor vannak az edzések?

1091 Budapest, Üllői út 49. (A Corvin-negyed megállótól 2 perc sétára.)

Az edzés minden vasárnap 10:00-tól 11:30-ig tart.

Mennyibe kerül?

A 40+ -os csoport havidíja 19.000 Ft

Jelentkezés

Gyere el edzésre, ha régóta szeretnél egy olyan mozgásformát, ami nem csak fejleszti a képességeidet, hanem a mindennapi életben is hasznát veszed.