Önvédelmi szempontból veszélyes a foglalkozásod?

Ért már támadás vagy bármikor érhet?

Akkor ez neked szól!

Pultos,dohány bolti eladó, rendőr, ellenőr, húzósabb osztályon ápoló,taxis,buszvezető vagy egyéb olyan területen dolgozol ahol veszélyben van a testi épséged?

Sokat utazol és vannak veszélyes helyek ahova muszáj elmenned?

 

Szeretnél egy olyan önvédelmi rutint kialakítani amivel kifejezetten a valós támadások során bekövetkező iszonyatos káosz és dulakodás közben is sokkal nagyobb biztonsággal meg tudod védeni magad?

Ha önvédelmi szempontból veszélyes a munkád  és ért már támadás vagy bármikor érhet akkor neked kritikus fontosságú lehet az hogy fel vagy-e készülve arra hogy mit kell tenned ha a dolgok eldurvulnak.

Mivel tudod elérni az önvédelmi tudásod radikális javulását?

Sajnos jelenleg a piacon rendelkezésre álló önvédelmi képzésekkel az a baj hogy olyan módon viselkedik benne a támadó mint egy bábu gyakorlatilag.

Támad aztán megáll és összehúzza magát, a védekező pedig a legmenőbb ütés-rúgás-fogás kombinációkkal letarolja. 

Ennek következtében az önvédelmi szituáció a valóságtól teljesen elrugaszkodva úgy néz ki mint egy színpadi produkció, vagy mint egy akciófilm jelenet amiben a főhős azaz a védekező jól érzi magát.

Van egy bújtatott koregráfia amit a támadó követ!  

Csakhogy a valóság nagyon nem így fog kinézni.

Sokan évtizedekig képesek úgy gyakorolni hogy nem veszik észre azt hogy a támadójuk soha nem reagál semmit arra amit csinálnak. 

Aztán élesben pedig jön majd a vérfagyasztó szembesülés! 

Hogyan tudsz magabiztos tudásra szert tenni ?

Úgy hogy ha támadód gyakorlatilag mindent elkövet azért hogy meghiúsítsa a támadásod!

Hiszen a valóság is erről fog szólni !

Rengeteg féle képpen támadhatnak meg és biztos lehetsz benne hogy minden ellened fog dolgozni!

Tehát felejtsd el hogy egy biztonságos koreográfián belül csiszolod meg pontositgatod a mozdulataidat!

Minden azon fog múlni hogy fogod azokat a váratlan helyzeteket jól lekezelni amelyek érni fognak.

Ennek a rendszernek van egy olyan neve amit én úgy hívok hogy azonnali visszacsatolású ellenálláson alapuló önvédelem.

Ha nagyon magas prioritású számodra az önvédelem például a munkád miatt és szeretnéd ezt elsajátítani akkor a legjobb helyen jársz!

Jelentkezz egy konzultációra  ahol át tudjuk beszélni hogy mit próbáltál ki mit tapasztaltál,milyen helyzeteid voltak,mi a kihivásod mi a célod, és tudunk arról beszélni hogy a te esetedben lehet-e alkalmazni a módszerünket!

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.  

A teljes 45 perc rólad szól, a te önvédelemmel kapcsolatos kihívásaidat és lehetőségeidet világítjuk át.  

Nem akarunk neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról olvashatsz lentebb.)  

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínáljuk ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha ez nem történik meg.)  .

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha az életedben kiemelt szerepet játszik az önvédelem például a munkád vagy az élethelyzeted miatt.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz, vagy „gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt, és a célod az hogy csak egy kis mozgást szeretnél az életedbe csempészni..

Nem kizáró körülmény, ha kezdő vagy és az sem ha éppen rossz formában vagy amennyiben készen állsz arra hogy keményen dolgozz a célod elérése érdekében!

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem önvédelmi tudásoddal kapcsolatban. 

Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést arról hogy a jövőben hogyan képzeled el az önvédelmi képességeid javitását.

Nekünk azért éri meg az időnk egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitjuk valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataink alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlünk a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velünk együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínáljuk a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudunk elvállalni akkor sem, ha együtt szeretnél velünk dolgozni.

Instruktorok:

Kádár Viktor

Kincses Tibor

Jelentkezés