Kiknek javasolt?

  • Azoknak, akik a lehető leggyorsabb utat keresik a hatékony önvédelemhez.
  • Azoknak, akik a korlátozások ideje alatt is szeretnének formában maradni.
  • Azoknak, akik szeretik a kihívásokat.

Hogy néz ki egy ilyen edzés?

Csak te vagy fókuszban.

🔴 Bemelegítéssel kezdünk, azután 3×3 perc technikai csiszolást kapsz. Ez pontkesztyűkkel zajlik és az a célja, hogy minél jobban üss, rúgj, mert nem mindegy hogy 150-szer kell megütnöd valakit, mire megadja a menekülési kaput, vagy csak 5-ször.

Ha nem az első edzéseden vagy, akkor röviden átismételjük az előző órai anyagot, hogy beton biztosan rögzüljön.

🔴 Ezután szétbontunk egy technikát 2-4 részre (bonyolultságtól függően) és összerakjuk, hogy minden egyes részletét teljesen megértsd és tudd alkalmazni.

🔴 Ezután jön a kedvenc részem: betesztelem, hogy valóban mennek-e a tanultak, és én támadlak. FONTOS! Ez a kulcspont, mert az önvédelmi képességed tesztelője a támadó! Ha rossz, vagy gyenge a támadás, akkor könnyű dolgod van. Nekem az a fontos hogy hatékony önvédelmi képességekre tegyél szert és ne illúziókra! Ne felejtsük el, hogy a támadó is nyerni akar!

🔴 Finálé: erősítés, stressz és az eddig tanult összes támadással jövök. Ha az első edzésed akkor 1 féle támadást kapsz, ha a tizedik akkor 10 félét. A célja: ne felejtsd el, amit tanultál!

A fejlődésed ennél az edzéstípusnál lesz a leggyorsabb, ezt garantálom.

Volt egy tanítványom, aki a nulláról 2 hónap alatt akkorát felfejlődött, hogy egy tényleg minden hájjal megkent támadásomat kb 5 másodperc alatt lerendezte, én meg a földet kopogtatva szabadultam meg a késemtől, sűrű “okézás” közepette.

A célom az, hogy ne sérülj meg vagy halj bele egy támadásba, amit lett volna esélyed megúszni!

Az, hogy milyen támadás érhet, nem tudod befolyásolni. Az önvédelem egy sötét hely, ahol kegyetlen és nyomasztó dolgok történnek. Annyit tudsz tenni, hogy időt adsz magadnak arra, hogy készülj egy ilyen szituációra. Ne a támadód jóindulatára bízd magad!

Oké, mennyibe kerül ez nekem?

Egy 60 perces edzés díja 7 000 Ft.

Az edzés díját előre kell rendezed egy hónapra. Az hogy mennyi alkalommal akarsz jönni egy hónapban azt te döntöd el.

Lehetőleg 1 hónapra előre rendezzük az időpontokat amennyiben ezt a munkád és az időbeosztásod engedi.

Lemondás: Ha 24 órával az edzés előtt lemondod az időpontod akkor az levonódik a következő hónapból. Ha nem fogsz már járni a következő hónapban akkor természetesen visszaadom az összeget.

Ha nem 24 órával az edzésed ELŐTT mondod le az edzést akkor az árát elveszted. Ez azért ilyen szigorú, mert alkalmazkodnunk kell a teremhez.

Helyszín:

1091 Budapest Üllői út 49.

A jelentkezésed után felkereslek időpont egyeztetés végett!

Tisztelettel:

Kincses Tibor

Kádár Viktor

Nagy-Rozsnyai Attila 

Most Realistic Self Defense

Jelentkezés