KOROSZTÁLY : 10-14

Szeretnéd ha gyermeked meg tudná védeni magát?

Hozd el és próbálja ki az önvédelmi edzésünket! Itt megtanulhatják felismerni és kezelni a veszélyt és ezzel nagyban növelhetik az esélyeiket ha bekövetkezne egy erőszakos helyzet.

Miért minket válassz?

Mi elsősorban az önvédelmi képességek növelésére tesszük a hangsúlyt az edzésen!

Fontos hogy fejlődjön a mozgás koordinációja de elsődlegesen a támadások által okozott stressz NEM pánikszerű kezelésének elérése a cél!

A három alap pillér:

1. Kommunikáció stressz helyzetben! Ne némuljon meg!

Mert a „szövegével” megelőzheti egy támadás kialakulását esetleg magára irányíthatja a figyelmet ha egy felnőtt akarja bántani vagy elrabolni. Ne provokálja a „kötekedőt” amivel esetlegesen egy sokkal súlyosabb támadást idézhet elő.

 

2. Az önvédelmi tudása olyan legyen mint egy „iránytű”. Nem az a célunk hogy rengeteg technikát rázúdítsunk. Mi azt akarjuk hogy megtanulja hogy minden támadás más és más. Egyik következhet a másik után ezért sokkal komplexebb minél több támadást kizáró védekezéseket tanítunk nekik. Ez iszonyúan felgyorsítja a tanulásukat. Csak azt kell hogy tudja egy erőszakos helyzetben hogy „merre van észak” mert a pontos utat lehetetlen leírni mert nem tudhatjuk milyen esetleges támadás fogja érni.

 

3. A támadó is nyerni akar! Minden leoktatott technikát ellenállással szemben kell hogy hogy megcsináljanak. Tehát a támadó „nem hagyja magát”. Ahhoz rendelkezzenek az alapvető önvédelmi képességekkel  meg kell hogy ismerjék a másik oldalt is!

Árak:

Havi tagdíj 15.000 Ft max létszám 12 fő.

Félhavi tagdíj (7500 Ft) fizetési lehetőség egy évben kétszer lehetséges. Ezen hónapokon kívül csak teljes havi tagdíjat lehet fizetni az edzésszámtól függetlenül.

Hogyan tudod eldönteni hogy a gyerekednek tetszeni fog-e és nem dobsz ki pénzt az ablakon?

1. Az első edzés ingyenes!

2. Ha az első 2 hét (4 edzés) után úgy döntötök hogy valami mégsem úgy alakult ahogy szerettétek volna mi visszafizetjük a tagdíjat. A mi célunk hogy egy folyamatos fejlődést hozzunk az edzéseinken és nem az hogy minél többen legyenek a teremben.

Hol lesz?

-Helyszín:
Budaörs Otthon Köz 4. (Nice Body Fitness)

Az edzések időpontjai : Hétfő és Szerda 16:30-17:30

Jelentkezés