Kiknek javasolt?

– Akik ebben a vírusos időkben nem akarnak csoportos edzésekre járni.
– Olyan városban lakik, ahol nincs lehetőség Krav Maga edzésekre.
– A hosszú utazás miatt nem tudja megoldani az edzésre járást.
– Szeretné biztonságban érezni magát bárhol és bármikor.

Csupán 3 Feltétel:

1. Hozz magaddal egy párt!

Az edzésen egyedül nem tudsz részt venni sajnos. Kizárólag akkor tudod hatékonyan elsajátítani a technikákat, ha van valaki veled a szobában, akin tudod gyakorolni és Ő is rajtad.

 

Győzd meg a barátod, barátnőd, feleséged, lányod, fiad, akár valamelyik rokonod hogy edzetek együtt heti rendszerességgel! Ez amellett, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatotokat, segít fittnek maradni és egy új készséget is elsajátíthattok.

 

2. Legyen folyamatos internetkapcsolatod!

Nem kell a legerősebb internetcsomag, de fontos, hogy ne akadozzon folyamatosan a videó, mivel az edzéseken így fogsz majd részt venni.

Hamar beleunsz, ha a gyenge internet miatt lemaradsz az edzések feléről, esetleg túl nagy késéssel hallod, amit mondunk. (A legtöbb átlagos internetkapcsolat már elegendő. Ha meg tudsz nézni egy YouTube videót szaggatás nélkül, akkor nem lesz semmi gond! 😉)

 

3. Legyen Google (Gmail) fiókod!

Azért, mert az edzéseket a Google Meet segítségével fogjuk megoldani. (Ne aggódj, a használata pofonegyszerű és mindenben segítünk amúgy is.)

Azt hogy mivel kapcsolódsz fel azt rád bízzuk (telefon,tablet, laptop,tv-re tükrözött telefon bármi megfelelő lehet). Lényeg hogy lássuk és halljuk egymást.

 

Az online edzés teljesen olyan, mintha egy teremben lennénk. Azt leszámítva, hogy így online sajnos nem lehet bratyizni a résztvevőkkel. De interaktivitásban, dinamizmusban teljesen megegyezik.

 

Ott vagyunk és segítünk, mutatjuk, hogy hogyan kell csinálnod. Nézzük és követjük a mozgásod, hogy tudjuk javítani rajta, ezáltal pedig folyamatosan fejlődhess.

Az, hogy online zajlanak az edzések, egyetlen egy dolgot gátol: a vírus terjedését. Semmi mást. Ugyanúgy egy teljes értékű edzésben lesz részed.

Mi sem hittünk ebben, aztán leesett az állunk is, hogy ez bizony működik. Az első hullámban teszteltük! Azóta már rendszeresen tartjuk az online edzéseket, hatalmas sikerrel.

Milyen edzésre számíts?

Amilyenre szükséged van és nem pedig olyanra amilyet szeretnél!

Túlélni egy támadást iszonyú kemény és embert próbáló dolog, szóval az edzésnek is ilyennek kell lennie. Nincs más út, sorry.

Keménynek kell lenned, ha szeretnéd a lehető legkisebb sérülésekkel vagy akár sérülés nélkül megúszni a rád leselkedő veszélyeket.

Azzal hogy készülsz egy erőszakos támadás bekövetkezésére, növeled a túlélési esélyed.
Ne sérülj meg súlyosan vagy halj bele egy olyan támadásba ahol lett volna esélyed ha felkészült vagy!

Tiszteld a valóságot!

Jelentkezz most! Vagy bízz a támadód kedvességében továbbra is…

Árak:

1 edzés díja mindössze 1050-1312 Forint között alakul, hiszen az online edzés havidíja csak 10 500 Forint / fő / hónap.

 

Ez összesen 8-10 intenzív online edzést foglal magába.

Ha nem a hónap elején csatlakozol (kevesebb mint 8 edzésetek lenne a csatlakozási hónapban) akkor kiszámoljuk neked arányosan a havi tagdíjat.

 

Garantálunk, hogy 100%-ban elégedett légy! Itt a félidő garancia!

Ha befizetted a díjat, de az első 4 edzés után (2 hét) úgy érzed, hogy nem azt kaptad ,amire számítottál, vagy nem jön ki a lépés, akkor visszafizetjük az online edzés árát.

Nem kell magyarázkodnod, kérlelned, heteket várnod a pénzedre. Megköszönjük hogy minket tiszteltél meg a jelentkezéseddel és visszautaljuk a pénzed.

Nincs mit veszítened! Tanulj önvédelmet a pároddal, gyermekeddel vagy egy barátoddal az otthonod kényelméből és készülj fel a legveszélyesebb helyzetekre is, vagy bízz továbbra is a támadód kedvességében…

Helyszín:

A szobád, a kerted a garázsod egy rét bárhol DE LEGYEN INTERNET KAPCSOLAT!

Az edzések időpontjai : Kedd és Csütörtök 18:00-19:00

Jelentkezés