Mi az a Kalah System?

Az egyetlen ellenállás alapú önvédelmi rendszer. 100% logikus, tanulható áll, amelyet hölgyek, urak és gyermekek egyaránt egyszerűen elsajátíthatnak.

Röviden és tömören: a legreálisabb önvédelmi rendszer.

Miért ez a leghatékonyabb?

Azért, mert a Kalah System egyszerűen elsajátítható elemekből épül fel és a realitást talaján nyugszik. A hatékony alkalmazáshoz nincs szükség éveken át tartó, csiszolásra. Minden edzésen tanult technikát az aktuális edzés végén kíméletlenül tesztelünk rajtad, hogy ha úgy alakulna, akkor az utcán élesben is tudd alkalmazni.

 

Ha ezen tesztek alkalmával 10-ből 6x sikeresen lekezeled a támadást, akkor jelentősen nagyobb esélyed lesz egy éles helyzetben is, az utcán.

 

Nem ringatunk abban a hitben, hogy ha eljársz edzésre, akkor garantáltan elkerül minden utcai támadás. Azt azonban garantáljuk, hogy jelentősen megnő az esélyed arra, hogy épségben – a legkisebb veszteséggel – megúszd azt. Azon leszünk, hogy minden technikát magabiztosan tudj alkalmazni, a környezeti hatások ellenére.

Miért minket válassz?

Az edzéseinken megtanulhatod hogyan növeld a saját és ezáltal a szeretteid túlélési esélyeit. Megtanulhatod, hogyan ne sérülj meg súlyosan vagy akár halálosan egy olyan önvédelmi szituációban, amit lett volna esélyed ép bőrrel megúszni.

Azonnali eredmény

A Kalah System-et nem kell hónapokig gyakorolnod. Azonnali visszacsatolást kapsz a hatékonyságról.

Többféle garancia

Számos garanciát nyújtunk, ha minket választasz. Teljesen biztonságban vagy.

Limitált létszám

Maximális figyelmet kapsz, hiszen a csoportjaink limitált létszámúak.

Hol és mikor vannak az edzések?

1203 Budapest, Lajtha László u. 2. ART GYM (az ART PUB mellett, a LIDL-lel szemben) – Mutasd Google Maps térképen!

Kedd és csütörtök 18:00-19:00

Ki tartja az edzést?

Nagy-Rozsnyai Attila

Nagy-Rozsnyai Attila vagyok, 20 évig voltam katona, 9 éve dolgozok az éjszakában portásként sok ismert budapesti szórakozóhelyen.

Soha nem jutott eszembe, hogy küzdősportot vagy önvédelmet tanuljak, esetleg oktassak, viszont kb 5 éve a lányom unokatestvérét világos nappal megtámadták. Akkor határoztam el, hogy kell valamit csinálnom.

Persze nem vagyok ott mindig a lányok mellett, de kell valami, amivel meg tudják magukat védeni. Ebben akartam nekik segíteni.

Eljártam Krav Magára kb 2 évig, de rájöttem, hogy nem haladok, nem fejlődök sehová.

Elkezdtem keresgélni, és így találtam rá Kincses Tiborra, aki megmutatott nekem egy teljesen ismeretlen önvédelmi rendszert, a Kalah Systemet, ami megtetszett, mert láttam benne a túlélés lehetőségét.

Azt, hogy lehetősége van a támadóval szemben egy vékony nőnek vagy akár egy tini gyereknek.

Akkor, ott elhatároztam, hogy ezt nem csak tanulni szeretném hanem tovább adni embertársaimnak is.

Mennyibe kerül az edzés?

A csoport havidíja mindössze 17 000 Ft (Heti 2 edzést tartalmaz minden hónapban – 2 125 Ft/edzés)

Jelentkezés

Gyere el edzésre, ha régóta szeretnél egy olyan mozgásformát, ami nem csak fejleszti a képességeidet, hanem a mindennapi életben is hasznát veszed!

Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon!