Mi az a Kalah System?

Az egyetlen ellenállás alapú önvédelmi rendszer. 100% logikus, tanulható áll, amelyet hölgyek, urak és gyermekek egyaránt egyszerűen elsajátíthatnak.

Röviden és tömören: a legreálisabb önvédelmi rendszer.

Miért ez a leghatékonyabb?

Azért, mert a Kalah System egyszerűen elsajátítható elemekből épül fel és a realitást talaján nyugszik. A hatékony alkalmazáshoz nincs szükség éveken át tartó, soha véget nem érő csiszolásra. Minden edzésen tanult technikát az aktuális edzés végén kíméletlenül tesztelünk rajtad, hogy ha úgy alakulna, akkor az utcán élesben is tudd alkalmazni.

 

Ha ezen tesztek alkalmával 10-ből 6x sikeresen lekezeled a támadást, akkor jelentősen nagyobb esélyed lesz egy éles helyzetben is, az utcán.

 

Nem ringatunk abban a hitben, hogy ha eljársz edzésre, akkor garantáltan elkerül minden utcai támadás. Azt azonban garantáljuk, hogy jelentősen megnő az esélyed arra, hogy épségben – a legkisebb veszteséggel – megúszd azt. Azon leszünk, hogy minden technikát magabiztosan tudj alkalmazni, a környezeti hatások ellenére.

Miért minket válassz?

Az edzéseinken megtanulhatod hogyan növeld a saját és ezáltal a szeretteid túlélési esélyeit. Megtanulhatod, hogyan ne sérülj meg súlyosan vagy akár halálosan egy olyan önvédelmi szituációban, amit lett volna esélyed ép bőrrel megúszni.

Azonnali eredmény

A Kalah System-et nem kell hónapokig gyakorolnod. Azonnali visszacsatolást kapsz a hatékonyságról.

Többféle garancia

Számos garanciát nyújtunk, ha minket választasz. Teljesen biztonságban vagy.

Limitált létszám

Maximális figyelmet kapsz, hiszen a csoportjaink limitált létszámúak.

Hol és mikor vannak az edzések?

1162 Budapest, Bekecs u. 78. (Arany János iskola – Kis tornaterem) – Mutasd Google Maps térképen!

Az edzések kedden és csütörtökön 18:30-tól 19:30-ig tartanak.

Ki tartja az edzést?

Varga Tamás

A mérnöki egyetem elvégzése alatt heti 3-4 napot dolgoztam az éjszakában, ahol láttam különböző habitusú, más más kondícióval rendelkező emberek reakcióit és probléma megoldását, gyakran illuminált állapotban.

Sok esetben szimpla kommunikációval megoldható lett volna a konfliktus, de sajnos a legtöbbször végignéztem és részese voltam, ahogy egy teljes káosz lesz úrrá egy sötét termen, ahol nem hallasz semmit mert üvölt a zene, és nagy valószínűséggel kijárat sincs minden méteren.

Eközben a lökdösődésben a barátnőd/barátodat elveszítetted a tömegben. Ezekre a problémákra foglak felkészíteni, még akkor is ha olyan szerencsés vagy, hogy sosem kell majd használnod a tanultakat. Ezzel arányosan nem lesz laza edzés, érezned kell, hogy miért is küzdesz, és csak így válik hatékonnyá a sok gyakorlás.  Itt nem a pont, az öv, vagy a serleg a tét, hanem a családod, barátaid és a saját életed.

kalah system edző

Mennyibe kerül az edzés?

A csoport havidíja mindössze 17 000 Ft (Heti 2 edzést tartalmaz minden hónapban – 2 125 Ft/edzés)

Jelentkezés

Gyere el edzésre, ha régóta szeretnél egy olyan mozgásformát, ami nem csak fejleszti a képességeidet, hanem a mindennapi életben is hasznát veszed!

Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon!