KOROSZTÁLY : 10-14

Szeretnéd ha gyermeked meg tudná védeni magát?

Hozd el és próbálja ki az önvédelmi edzésünket! Itt megtanulhatják felismerni és kezelni a veszélyt és ezzel nagyban növelhetik az esélyeiket ha bekövetkezne egy erőszakos helyzet.

Miért minket válassz?

Mi elsősorban az önvédelmi képességek növelésére tesszük a hangsúlyt az edzésen!

Fontos hogy fejlődjön a mozgás koordinációja de elsődlegesen a támadások által okozott stressz NEM pánikszerű kezelésének elérése a cél!

A három alap pillér:

1. Kommunikáció stressz helyzetben! Ne némuljon meg!

Mert a “szövegével” megelőzheti egy támadás kialakulását esetleg magára irányíthatja a figyelmet ha egy felnőtt akarja bántani vagy elrabolni. Ne provokálja a “kötekedőt” amivel esetlegesen egy sokkal súlyosabb támadást idézhet elő.

 

2. Az önvédelmi tudása olyan legyen mint egy “iránytű”. Nem az a célunk hogy rengeteg technikát rázúdítsunk. Mi azt akarjuk hogy megtanulja hogy minden támadás más és más. Egyik következhet a másik után ezért sokkal komplexebb minél több támadást kizáró védekezéseket tanítunk nekik. Ez iszonyúan felgyorsítja a tanulásukat. Csak azt kell hogy tudja egy erőszakos helyzetben hogy “merre van észak” mert a pontos utat lehetetlen leírni mert nem tudhatjuk milyen esetleges támadás fogja érni.

 

3. A támadó is nyerni akar! Minden leoktatott technikát ellenállással szemben kell hogy hogy megcsináljanak. Tehát a támadó “nem hagyja magát”. Ahhoz rendelkezzenek az alapvető önvédelmi képességekkel  meg kell hogy ismerjék a másik oldalt is!

Árak:

10 alkalmas bérlet: 22.990 Ft (45 napig felhasználható)

5 alkalmas bérlet: 11.990 Ft (30 napig felhasználható)

1 alkalmas belépő: 3.990 Ft

Hogyan tudod eldönteni hogy a gyerekednek tetszeni fog-e és nem dobsz ki pénzt az ablakon?

Kezdhettek egy 1 alkalmas belépővel is ami 3990 Ft.

Hol lesz?

-Helyszín:
Budaörs Építők útja 2-4 D épület I.em. (Fitness 5 GYM)

Az edzések időpontjai : Hétfő és Szerda 17:00-18:00

Jelentkezés