Mi az a Kalah System?

Az egyetlen ellenállás alapú önvédelmi rendszer. 100% logikus, tanulható áll, amelyet hölgyek, urak és tinik egyaránt egyszerűen elsajátíthatnak.

Röviden és tömören: a legreálisabb önvédelmi rendszer.

Miért ez a leghatékonyabb?

Azért, mert a Kalah System egyszerűen elsajátítható elemekből épül fel és a realitást talaján nyugszik. A hatékony alkalmazáshoz nincs szükség éveken át tartó, csiszolásra. Minden edzésen tanult technikát az aktuális edzés végén kíméletlenül tesztelünk rajtad, hogy ha úgy alakulna, akkor az utcán élesben is tudd alkalmazni.

 

Ha ezen tesztek alkalmával 10-ből 6x sikeresen lekezeled a támadást, akkor jelentősen nagyobb esélyed lesz egy éles helyzetben is, az utcán.

 

Nem ringatunk abban a hitben, hogy ha eljársz edzésre, akkor garantáltan elkerül minden utcai támadás. Azt azonban garantáljuk, hogy jelentősen megnő az esélyed arra, hogy épségben – a legkisebb veszteséggel – megúszd azt. Azon leszünk, hogy minden technikát magabiztosan tudj alkalmazni, a környezeti hatások ellenére.

 

Az instruktor személyes megjegyzése:

Nem finomkodhatunk, nem hitegethetünk és szakmailag téves elvekre épülő technikákat sem taníthatunk. Nem önámításra épülő sikerélményt szeretnénk adni neked.

Az utcán, a metrón, a parkban vagy a parkolóban nem lesz bíró, aki megállítja a másikat. A KALAH önvédelmi rendszerében találtam meg azt az életszerűséget, ami hozzám is közel áll. Az én edzéseimen is ezt fogod tanulni és a társaid ellenállással fognak gyakorolni veled, te pedig alkalomról alkalomra jobb leszel. Szeretném átadni azt a technikai és mentális tudást, ami ahhoz kell, hogy nagyobb eséllyel elkerülj vagy megoldj erőszakos szituációkat, meg tudd védeni önmagadat és szeretteidet.

Miért minket válassz?

Az edzéseinken megtanulhatod hogyan növeld a saját és ezáltal a szeretteid túlélési esélyeit. Megtanulhatod, hogyan ne sérülj meg súlyosan vagy akár halálosan egy olyan önvédelmi szituációban, amit lett volna esélyed ép bőrrel megúszni.

Azonnali eredmény

A Kalah System-ben nem hagyja magát a támadó . Azonnali visszacsatolást kapsz a hatékonyságról.

Dupla Próba!

1. Első edzés ingyenes tesztelj minket!

2. Mivel tudjuk hogy ez sokszor kevés ezért ha az ELSŐ 2 HÉT után úgy döntesz hogy mégsem jó neked a dolog visszaadjuk a tagdíjad!

Limitált létszám

Maximális figyelmet kapsz, egy edzésen 6-8 párnál nincsenek többen!

Ha betelik a létszám bezárjuk a csoportot és akkor veszünk csak fel embert ha valaki kilép.

Hol és mikor vannak az edzések?

1091 Budapest Üllői út 49. (1 perc sétára a Corvin-negyed megállótól) – Mutasd Google Maps térképen!

Hétfő és Szerda 18:00-19:00

Kedd és Csütörtök 18:00-19:00

Kedd és Csütörtök 19:00-20:00

Ki tartja az edzést?

Kádár Viktor

Nehéz megfogalmazni néhány mondatban, hogy miért fontos nekem az önvédelem és az önvédelem oktatás. Ahogy sok más kollégám ebben a szakmában, én is több évtized küzdősportos (kick-box, jiu-jitsu, boksz.. ) tapasztalattal kerültem az önvédelem területére.

Hogy mi motivált az önvédelem oktatásban?

Az, hogy jó néhány évnyi valós, utcán begyűjtött szituáció van mögöttem.

Olyan helyzetek, ahol a támadó valóban kárt akar tenni. A fenyegetőzést fizikai tettek követték, az eszközök pedig nem egy önvédelmi tankönyv oldalairól lettek kiválogatva… Bő tíz éve oktatok, ezidő alatt több száz tanítványom volt, akik teljesen más háttérrel érkeztek és teljesen eltérő felkészítést igényeltek. Én is sokat tanultam tőlük. Azok az emberek, fiúk, lányok, irodai dolgozók, fiatal férfiak vagy akár anyukák, akik nálunk tanulnak, a legjobb és legéletszerűbb felkészülést érdemlik. A kontroll nélküli agresszióért már nem kell a város legzűrösebb részére menned. Elég, ha koncertre, iskolába mész, autózol vagy akár csak el akarsz jutni a munkába és tömeg közlekedsz… Pontosan ezért gondolom, hogy az edzéseinken a lehető legreálisabb helyzeteket kell megteremtenünk neked. Instruktorként nagy felelősségünk van ebben.

Mennyibe kerül az edzés?

A csoport havidíja mindössze 17 000 Ft (Heti 2 edzést tartalmaz minden hónapban – 2 125 Ft/edzés)

Jelentkezés

Gyere el edzésre, ha régóta szeretnél egy olyan mozgásformát, ami nem csak fejleszti a képességeidet, hanem a mindennapi életben is hasznát veszed!

Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon!