100%-ig Hiteles Bullshitmentes Önvédelem!

A Kalah System egyedülálló, a világ egyetlen ellenállás-alapú önvédelmi technikákat tömörítő rendszere. Nálunk a személyes biztonságod az első: arra tanítunk meg, hogyan védheted meg magad a váratlan támadások során. Olyan technikákra és kommunikációra oktatunk, amelyeknek köszönhetően többé nem blokkolsz le, ha megtámadnak a metrón vagy beléd kötnek az aluljáróban. Megtanítunk arra, hogy az adott helyzettől függően, maximálisan kihasználhasd a rendelkezésedre álló esélyeket és lehetőségeket.

Gondolkodtál már azon, hogy számodra mit jelent a biztonság?

A biztonság viszonylag tág fogalom és egyéni prioritásoktól függ, hogy kinél éppen milyen fajta biztonság kerül előtérbe. A biztonság fogalmába ugyanúgy beletartozik a lakhatási biztonság, mint az anyagi biztonság vagy a mostani digitális fejlődés miatt az információk és privát adatok biztonsága.

Ugyanakkor van egy olyan elemi szintű biztonság-érzet, ami nélkül minden nap félelemben élnénk: a személyes biztonság és ezen belül az önvédelem, az önmagunk és szeretteink védelmének képessége.

  • ha veszélyes környéken laksz és mindig mielőbb magadra akarod zárni az ajtót, 
  • ha a munkabeosztásod miatt késő éjszaka vagy hajnalban érsz haza, 
  • ha nőként mindig a zsebedben fogod a kulcscsomód a metróban, 
  • ha ritkán tudsz úgy beülni egy bárba, hogy ne kössenek beléd,
  • ha attól félsz, hogy egy necces szituációt rosszul reagálsz le…

… akkor nem érzed magad biztonságban. Azonban a Kalah System egyedülálló ellenállás-alapú önvédelmi rendszerével pontosan az ilyen szituációkra és váratlan, veszélyes helyzetekre készítünk fel téged.

Miért szükségem van erre?

Akciófilmek helyett a valóság: nem csak egy bankrablás lehet veszélyes

A közhiedelemmel ellentétben, nem csak az akciófilmbe illő történetek lehetnek veszélyesek. Egy teljesen hétköznapi szituáció is veszélybe sodorhatja a biztonságodat. 

  • Amikor egyedül sétálsz hazafelé a sötét utcán és hátulról a földre visznek vagy kést szorítanak a torkodhoz, jóval gyakrabban előfordul, mint egy bankrablás.
  • Amikor a zsúfolt buszon vagy villamoson utazol és megpróbálnak kizsebelni vagy molesztálnak, szintén mindennapos eset lehet. 
  • Amikor azt hiszed, hogy az autód biztonságában utazol, de egy erőszakos kéregető a piros lámpánál sorozatosan csapkodni kezdi a járművet… Nos, nem ritka ez a helyzet sem.

Ezek a szituációk önmagukban is veszélyesek, de egy elhibázott reakció – mint amilyen az idegből visszabeszélés vagy a teljes lefagyás és némaság – csak tovább fokozhatja a problémát.

Azonban a Kalah System önvédelmi rendszere esélyt ad neked arra, hogy a biztonságodra veszélyes szituációkat megfelelően védd ki és kezeld.

Mi a Kalah System?

Kalah System: miben más, mint a krav maga vagy más önvédelmi technikák?

Egy támadás megoldása nem egyszerű feladat, hanem kemény kihívás, mert a túlélés érdekében nemcsak te vetsz be mindent, hanem a támadód is. Az élet az igazi Surviver! 

Erre gondolva fejlesztette ki Idan Abolnik volt izraeli katona Dél-Afrikában a Kalah Systemet, a világ egyetlen ellenálláson alapuló önvédelmi rendszerét. A módszer lényege az, hogy az önvédelmi technikák és stratégiák oktatásán felül arra is megtanítunk, hogyan kommunikálj, mérlegelj és viselkedj stresszhelyzetben.

A gyakorlatok, illetve a fokozatok egymásra építkezve segítenek eljutni az önvédelem mind magasabb szintjére, hogy egyáltalán legyen esélyed arra, hogy megvédd magad amikor kést szorítanak a torkodhoz vagy le akarnak ütni, hogy kiraboljanak. 

Mit jelent az ellenálláson alapuló edzés?

Az adott edzés során megtanítunk egy technikát, majd a támadód folyamatosan azon fog dolgozni, hogy meghiúsítsa a védekezési kísérletedet. Ezekben a szituációkban kemény és állandóan változó stílusú ellenállásra számíthatsz.

Hogy miért jó ez? Mert nincs 2 egyforma szituáció és a támadó mindig, mindent be fog vetni ellened. Ezzel a módszerrel azonban felkészülhetsz a többféle válaszreakcióra, így nem éles helyzetben találod szembe magad egy veszélyes szituációval. 

A folyamatosan változó támadási szituációkkal gyakorlatilag állandóan önmagadat, a saját önvédelmi tudásodat teszteled, állandó és részletes visszacsatolásaink mellett. Minden egyes szituációt és reakciót kielemzünk, hogy ezzel segítsük a fejlődésed.

Mit várhatok a Kalah Systemtől?

Egyedülálló önvédelmi képzés: így működik a gyakorlatban

Nálunk nincsenek övek vagy danok, de felesleges hajlongás sem. A Kalah System gyakorlásához nem szükséges harcművészeti tapasztalat. Teljesen kezdőként, kisebb-nagyobb sérülésekkel, túlsúllyal is bele lehet vágni.

Az edzések folyamán fokozatosan építkezünk, nincsenek kilengések vagy kihagyások az egyes szintek között. Amikor te is teszel velünk egy próbát, látni és tapasztalni fogod a fejlődést, amit az egyéni szintedhez – terhelhetőségedhez mérten alakítunk ki. 

Magyarországon most ezeket a szinteket járhatod be:

1. szint: Pusztakezes önvédelem, 1 támadóval szemben

Puszta kezes támadások : ütés-védés, fojtásból szabadulás, földön rúgdosás…

Késes fenyegetések,szúrások szemből-oldalról-hátulról

Lőfegyveres fenyegetések.  

2. szint: Több támadós szituációk, önvédelmi fegyverek bevonásával

Amikor akár 2-3 vagy több támadó kerít be vagy tör be hozzád az éjszaka közepén vagy egy buliban / a villamoson többen támadnak rád. És előkerülnek a szúró-vágó fegyverek a védekező részéről is.

3. szint: Aktív lőfegyver használat

Van önvédelmi fegyvered, megtanítunk arra, hogyan használd vagy mozogj vele éles helyzetben tehát bevonod a lőfegyver használatot is az önvédelmedbe.

Arra készítünk fel, hogy legyen esélyed megvédeni magadat. 

Mennyire hatékony a Kalah System?

Mennyire hatékony a Kalah System önvédelmi rendszer?

Nem árulunk zsákbamacskát: nem ígérjük azt, hogy a képzés végére tapasztalt harcművész leszel és minden veszélyes szituációt csuklóból megoldasz.

Mi abban segítünk, hogy ha szembejön egy támadás, ne blokkolj le és ne némulj meg. A hallgatás gyakran olaj a tűzre, ahogy a hepciáskodó visszabeszélés is. A sorozatos szituációs gyakorlatokkal és az ellenállás-alapú edzésekkel, valamint a kommunikációs felkészítéssel kombinálva nem lesznek többé illúzióid arról, hogy mennyire összetett dolog a hatékony önvédelem.

Igen. Kell hozzá egy nagy adag szerencse, hogy egyáltalán legyen esélyed ellenállni és a javadra fordítani a támadást. De a neheze ezután jön: amikor el kell döntened, hogyan kommunikálsz a támadóval és hogyan próbálsz kikeveredni a vészhelyzetből. Ezt fogjuk az egymásra épülő edzések során nagyon alaposan begyakorolni.

A módszer hatékonyságáról egyébként sokat elárul, hogy a dél-afrikai Johannessburgban van a főhadiszállása, ahol évente akár több mint 21 000 gyilkosság történik. Ennyire éles helyzetben teszteltük a Kalah Systemet, amit mára már több mint 30 ország hadseregében, rendvédelmi szervezetében, testőri és katonai szervezetében oktatnak és gyakorolnak. De ugyanilyen hatékony a magyar utcákon is.

Jelentkezem!

Ezt tapasztalták korábbi és jelenlegi tagjaink

Ne feledd: az 1. óra ingyenes és 2 további garancia is vár rád!

Megmondjuk őszintén: a saját egyéni képességeidtől, kondidtól és tempódtól is függ, hogy milyen gyorsan tudod elsajátítani és szinten tartani az újonnan szerzett képességeidet. Éppen ezért nem is tudjuk megjósolni, hogy milyen sokáig lesz szükséged ránk.

De ajánlunk valamit: gyere el az 1. órára és csináld végig INGYEN. Nem az a célunk, hogy feleslegesen elszedjük a pénzedet, ezért az első órát ajándékba kapod tőlünk, semmilyen kötelezettséged nincsen felénk. 

Az ingyenes 1. óra mellett 2 további garancia vár rád

Félidő Garancia.

Ha esetleg 2 hét – azaz 4 edzés – alatt rájössz, hogy a Kalah System mégsem neked való, visszaadjuk a teljes havi tagdíjadat.

Konkurens Nyaller Garancia.

Amennyiben más Krav Maga szervezetnél nagyobb figyelmet fordítanak rád, szintén visszaadjuk a teljes havi tagdíjadat.

Jelentkezz még ma: a biztonságod a tét

Mennyibe kerül?

A budapesti havi tagdíj az edzésekre 17.000 Ft ez heti 2 edzést takar ami havi 8-10 alkalmat jelent.! (kivétel a 40+-os vasárnapi csoport!)

40+ Vasárnapi edzés díja 19.000 Ft

Budaörs Fitness 5 (mindegyik edzéstípus) :

10 alkalmas bérlet ára 20.990 Ft (45 napig felhasználható)

5 alkalmas bérlet ára 10.990 Ft (30 napig felhasználható)

1 alkalom 3490 Ft

 

 

Az alábbi űrlap kitöltésével adhatod le a jelentkezésedet: